Category:

School

Pse mosha 2-7 vjeç ka kaq shumë rëndësi në zhvillimin e trurit të fëmijës

Përvojat e pasura – nga loja tek artet dhe marrëdhëniet – formojnë rrënjësisht zhvillimin e fëmijës në moshë të hershme. Kur Albert Ajnshtajni ishte fëmijë, pak njerëz – ose asnjë – mund të parashikonte kontributet e jashtëzakonshme që ai do t’i jepte shkencës. Ai kishte një vonesë në zhvillimin gjuhësor, duke i shqetësuar prindërit e tij deri në konsultim me një mjek. Motra e tij ka rrëfyer se Ajnshtajni “kishte kaq vështirësi me gjuhën, saqë ata që ishin rreth tij

Continue reading ➝