Tag:

afects

Si ndikon koha para ekranit dhe koha në natyrë psikologjinë e fëmijëve.

Shfaqja e shqetësimeve të shëndetit mendor në mes fëmijëve dhe adoleshentëve po rritet globalisht. Zhvillimet teknologjike në dekadat e fundit kanë rritur lidhjen e fëmijëve me teknologjitë dhe ekranet dixhitale (koha e ekranit), dhe tregojnë për një reduktim të kohës që fëmijët kalojnë në natyrë.