Tag:

perralla ne shqip

Bardhoshi dhe Kafi

Na ishte njëherë një dhëmb i cili vazhdimisht qante dhe ankohej për pamjen dhe shendetin e tij. Atij i kishin rënë flokët dhe lëkura i

Kafi që donte të bëhej i pashëm

Një dite Kafi ishte mërzitur me pamjen e tij dhe vendosi të shkonte të blinte çokollatën e rradhës për të larguar merzinë dhe për t’u